Sovint, entendre què és un coach i què fa es fa complicat, així que què millor que començar per explicar-te què faig i què pots trobar-te si inicies un procés de coaching.

El coach t’acompanya, no dóna respostes ni consells, sinó que t’ajuda a detectar aquelles creences que et limiten a aconseguir els teus objectius.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

El coach no fa terapia, no és un mentor, ni un consultor o un amic, el coach, t’incomoda perquè posis en dubte aquelles “veritats” que amb el pas del temps han esdevingut la teva realitat i sense que te n’adonis et limiten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
El coach és un incomodador cordial, et fa de mirall perquè t’observis i et qüestionis tot allò que fins ara ha passat desapercebut davant els teus ulls.⠀⠀⠀

Quan és útil un procés de coaching?

Situacions en les que un procés de coaching et pot ser útil n’hi ha infinites, però aquí et compartiré 4 exemples concrets que es repeteixen en les sessions i de ben segur et poden esdevenir familiars:

Necessites prendre una decisió important o resoldre un conflicte: i et sents bloquejada. Totes les opcions et semblen igual de bones (o de dolentes), veus riscos a qualsevol de les opcions, evites situacions que et facin prendre postura i tot plegat té un preu elevat.

Et falta compromís i constància: inicies mil coses i no n'acabes ni una, comences nous projectes però et duren poc i res, et desanimes i t'autoexigeixes i això té un preu alt. Posar concsciència en els teus propòsits i descobrir quins són els compromisos ocults que fan que no siguis constant et permetrà entendre el perquè d'aquests patrons.

Vols valorar-te més i confiar en tu: comparar-te amb els demés, pensar que no en saps prou, que mai és suficient, donar voltes sobre què pensarà la gent del que fas o deixes de fer.... descobrir quines pors s'amaguen en la falta de confiança, quins beneficis hi ha tot darrera de no valorar-te prou t'ajudarà a augmentar el valor que tens en tu i la confiança.

Et sents bloquejada o indecisa: estàs en un bucle, donant voltes i més voltes a les situacions que podrien passar i no aconsegueixes avançar. Analitzes cada una de les coses que et planteges i finalment l'anàlisi et condueix a la paràlisi i per tant, acabes sense actuar. Mirar amb lupa quins són aquests bloquejos, quins pensaments i emocions inunden aquestes situacions i un cop detectats posar eines per transformar-los et pot ajudar a avançar.

I què m'aportarà a mi tot això?

Els beneficis del coaching són molts, però principalment avui, te’n deixo 5 que em semblen els més importants:

1️⃣ T’ofereix un espai de reflexió, que sovint en el dia a dia no trobem. Un espai per parar, pensar, reflexionar i sentir-te.
2️⃣ Et permet una altra mirada, des d’una altra perspectiva o punt de vista, que possiblement fins ara no havies tingut en compte ja que des de damunt del problema o la situació costa veure totes les opcions que tens el teu avast.
3️⃣ Aprens moltes coses sobre tu, una mirada cap endins. Al cap i a la fi, és un procés d’autoconeixement, de fer-te preguntes sobre tu que fins ara, possiblement no t’havies plantejat.
4️⃣ Transformació, al acabar un procés de coaching es fa difícil tornar al lloc on estaves, ja que la mirada ja no és la mateixa.
5️⃣ El compromís amb tu mateixa, amb allò que és important. El canvi de perspectiva, el despullar algunes creences i la nova mirada fan també que el teu compromís canviï respecte algunes coses, així com la responsabilitat del que està a les teves mans.⠀⠀⠀⠀

Si t’has sentit identificada amb alguna d’aquestes situacions,

Si fa temps que et passa pel cap que vols posar remei a un tema que et bloqueja,

O simplement vols dedicar un espai a conèixe’t, a escoltar-te i a reflexionar-te,

SÓC AQUÍ PER TU

Vull una sessió de prova