Et ressona alguna d'aquestes situacions?

Pronuncies sovint el no em dóna la vida i vius amb la sensació que et falta temps per tot.

Et sents esgotada quan acaba el dia i vius amb la sensació de tot el que ha quedat per fer.

Convius amb la sensació de renúncia professional i sentiments de culpa quan vols prioritzar-te.

Et costa desconnectar i delegar perquè si ho fas et sembla que perds el control.

Si alguna d'elles t'ha remogut o t'hi has sentit identificada...

T’entenc perquè jo també he estat en aquestes situacions de desequilibri, on creia que havia de tenir temps per a tot i per a tothom i vivia atrapada entre culpa, frustració i insatisfacció.

Et diré que la solució no passa per tenir més hores, més ajuda o més planificació (tot i això hi ajuda), sinó que la clau del canvi la trobaràs en l’AUTOCONEIXEMENT.

I és des d’aquí, des de l’experiència d’haver sentit i viscut també això, que t’acompanyo a identificar aquelles creences que t’estan limitant i no et permeten liderar el teu projecte de vida a través del

           Programa Coaching per a fluir

Com funciona?

Es tracta d’un programa d’acompanyament durant 8 setmanes amb 4 sessions que et brinden un espai de reflexió on a través de les preguntes t’acompanyo a identificar el lloc on vols arribar (objectiu) i a detectar quines són aquelles creences que t’ho estan impedint.

T’ajudaré a posar-te unes noves ulleres per posar en dubte aquelles “veritats” que amb el pas del temps han esdevingut la teva realitat i sense que te n’adonis, et limiten.

Vull sessió de prova gratuïta

Potser t'estàs preguntant.....

  1. Definiràs quin és l’objectiu a aconseguir. Prendràs consciència del que SÍ vols, en comptes d’enfocar-te en el que NO.
  2. Prendràs consciència treballant pensaments i creences, aquelles que niden sota del que es veu a la superfície però veritablement és el que et limita.
  3. Et posaràs unes noves ulleres, que et permetin prendre vista de dron i veure una realitat que fins ara no existia, molt més possibilitadora.
  4. Establiràs compromís i acció, perquè aquella situació ideal no es quedi en un somni, i veuràs fortaleses i opcions per vèncer aquelles dificultats que trobis en el teu camí.

Cada sessió té una durada aproximada de 60-90 minuts, i una freqüència inicial de cada 15 dies. A l’inici del procés es pactarà el seguiment entre sessions.

Les podem fer en format presencial o bé online.

El programa té un preu de 300€ (impostos inclosos) que s’abonaràn abans de la realització de la primera sessió a través de Bizum, transferència bancària o en efectiu en el cas de sessió presencial.
Possibilitat de fraccionar el pagament en 2 plaços.

Es fa difícil establir un nombre de sessions sense saber la teva casuística. En el programa establim un pack de 4 sessions que són les que mínimament necessitem en els processos, però podem afegir o adaptar-lo en funció de les necessitats.

Això ho podrem valorar si reserves la teva sessió FLOW Gratuita.

Consciència

Ja que trobaràs un espai de confiança on mirar endins i poder veure què és important i prioritari per a tu i què et manca per viure la vida que vols per a tu.

Fortalesa

Ja que treballaràs amb aquelles creences que no et deixen posar límits, et fan creure que pots arribar a tot i et provoquen càrrega mental i angoixa al sentir que no tens el control.

Empoderament

Ja que definiràs un pla d'acció que et permeti trobar temps per  a tu i pel teus, organització per acosneguir els teus propòsits i satisfacció i equilibri amb la teva vida.

Què en diuen del coaching per a fluir....