Et ressona alguna d'aquestes situacions?

Pronuncies sovint el no em dóna la vida i vius amb la sensació que et falta temps per tot.

Et sents esgotada quan acaba el dia i vius amb la sensació de tot el que ha quedat per fer.

Convius amb la sensació de renúncia professional i sentiments de culpa quan vols prioritzar-te.

Et costa desconnectar i delegar perquè si ho fas et sembla que perds el control.

Si alguna d'elles t'ha remogut o t'hi has sentit identificada...

T’entenc perquè jo també he estat en aquestes situacions de desequilibri, on creia que havia de tenir temps per a tot i per a tothom i vivia atrapada entre culpa, frustració i insatisfacció.

Et diré que la solució no passa per tenir més hores, més ajuda o més planificació (tot i això hi ajuda), sinó que la clau del canvi la trobaràs en l’AUTOCONEIXEMENT.

I és des d’aquí, des de l’experiència d’haver sentit i viscut també això, que t’acompanyo a identificar aquelles creences que t’estan limitant i no et permeten liderar el teu projecte de vida a través del

Programa Coaching per a fluir


Com funciona?

Es tracta d’un programa de 4 sessions de coaching que et brinden un espai de reflexió on a través de les preguntes t’acompanyo a identificar el lloc on vols arribar (objectiu) i a detectar quines són aquelles creences que t’ho estan impedint.

T’ajudaré a posar-te unes noves ulleres per posar en dubte aquelles “veritats” que amb el pas del temps han esdevingut la teva realitat i sense que te n’adonis, et limiten.

Com ho farem?

  1. Definiràs quin és l’objectiu a aconseguir. Prendràs consciència del que SÍ vols, en comptes d’enfocar-te en el que NO.
  2. Prendràs consciència treballant pensaments i creences, aquelles que niden sota del que es veu a la superfície però veritablement és el que et limita.
  3. Et posaràs unes noves ulleres, que et permetin prendre vista de dron i veure una realitat que fins ara no existia, molt més possibilitadora.
  4. Establiràs compromís i acció, perquè aquella situació ideal no es quedi en un somni, i veuràs fortaleses i opcions per vèncer aquelles dificultats que trobis en el teu camí.

Què t'emportaràs?

Consciència

Ja que trobaràs un espai de confiança on mirar endins i poder veure què és important i prioritari per a tu i què et manca per viure la vida que vols per a tu.

Fortalesa

Ja que treballaràs amb aquelles creences que no et deixen posar límits, et fan creure que pots arribar a tot i et provoquen càrrega mental i angoixa al sentir que no tens el control.

Empoderament

Ja que definiràs un pla d'acció que et permeti trobar temps per  a tu i pel teus, organització per acosneguir els teus propòsits i satisfacció i equilibri amb la teva vida.


No et queda clar què és això del coaching?

Sovint, entendre què és un coach i què fa es fa complicat, així que què millor que començar per explicar-te què faig i què pots trobar-te si inicies un procés de coaching.

El coach t’acompanya, no dóna respostes ni consells, sinó que t’ajuda a detectar aquelles creences que et limiten a aconseguir els teus objectius.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

El coach no fa terapia, no és un mentor, ni un consultor o un amic, el coach, t’incomoda perquè posis en dubte aquelles “veritats” que amb el pas del temps han esdevingut la teva realitat i sense que te n’adonis et limiten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
El coach és un incomodador cordial, et fa de mirall perquè t’observis i et qüestionis tot allò que fins ara ha passat desapercebut davant els teus ulls.⠀

  1. T’ofereix un espai de reflexió, que sovint en el dia a dia no trobem. Un espai per parar, pensar, reflexionar i sentir-te.
  2. Et permet una altra mirada, des d’una altra perspectiva o punt de vista, que possiblement fins ara no havies tingut en compte ja que des de damunt del problema o la situació costa veure totes les opcions que tens el teu avast.
  3. Aprens moltes coses sobre tu, una mirada cap endins. Al cap i a la fi, és un procés d’autoconeixement, de fer-te preguntes sobre tu que fins ara, possiblement no t’havies plantejat.
  4. Transformació, al acabar un procés de coaching es fa difícil tornar al lloc on estaves, ja que la mirada ja no és la mateixa.
  5. El compromís amb tu mateixa, amb allò que és important. El canvi de perspectiva, el despullar algunes creences i la nova mirada fan també que el teu compromís canviï respecte algunes coses, així com la responsabilitat del que està a les teves mans.⠀⠀⠀⠀

Quan és útil un procés de coaching?

Necessites prendre una decisió important o resoldre un conflicte: i et sents bloquejada. Totes les opcions et semblen igual de bones (o de dolentes), veus riscos a qualsevol de les opcions, evites situacions que et facin prendre postura i tot plegat té un preu elevat.

Et falta compromís i constància: inicies mil coses i no n'acabes ni una, comences nous projectes però et duren poc i res, et desanimes i t'autoexigeixes i això té un preu alt. Posar concsciència en els teus propòsits i descobrir quins són els compromisos ocults que fan que no siguis constant et permetrà entendre el perquè d'aquests patrons.

Vols valorar-te més i confiar en tu: comparar-te amb els demés, pensar que no en saps prou, que mai és suficient, donar voltes sobre què pensarà la gent del que fas o deixes de fer.... descobrir quines pors s'amaguen en la falta de confiança, quins beneficis hi ha tot darrera de no valorar-te prou t'ajudarà a augmentar el valor que tens en tu i la confiança.

Et sents bloquejada o indecisa: estàs en un bucle, donant voltes i més voltes a les situacions que podrien passar i no aconsegueixes avançar. Analitzes cada una de les coses que et planteges i finalment l'anàlisi et condueix a la paràlisi i per tant, acabes sense actuar. Mirar amb lupa quins són aquests bloquejos, quins pensaments i emocions inunden aquestes situacions i un cop detectats posar eines per transformar-los et pot ajudar a avançar.


Què en diuen del coaching per a fluir....