Aconseguir incrementar el meu benestar i el dels meus és un objectiu de vida i un dels pilars de Letitflow. Quan em van parlar de com els olis essencials podien ajudar-m’hi no vaig dubtar en provar-los. És per això que des de la meva experiència, ara

T'acompanyo a potenciar el benestar del teu dia a dia a través de l'aromateràpia d'una forma respectuosa i fàcil.

I t’ofereixo de forma gratuïta aquesta masterclass d’iniciació a l’aromateràpia on t’explico de forma fàcil què són els olis essencials, què poden fer per tu i quina ha estat la meva experiència.

Vull la masterclass

Quines van ser les meves raons d'iniciar-me?

Benestar

Tenir una nova eina que m'ajudi a potenciar el benestar en el meu dia a dia en tots els nivells.

Confort emocional

Descobrir com els olis podien ajudar-me a prendre consciència del meu estat d'ànim i emocions i esdevenir una eina de gestió per treballar-les de manera respectuosa.

Eliminació de tòxics

Sempre havia estat la meva assignatura pendent, i poder treballar perquè poc a poc els tòxics del nostre dia a dia anéssin susbstituint-se per productes més naturals i respectuosos va ser una raó de pes.

Com et puc acompanyar en aquest camí?

Segurament el que més por em feia al iniciar-me era el desconeixement. No saber què fer ni com utilitzar-los va fer que la meva entrada en aquest món s’endarrerís més del que hagués volgut.

Per això, et dono la mà des de l’inici, per resoldre’t els dubtes, per donar-te suport i per acompanyar-te a perdre la por i que així et puguis llançar a experimentar com els olis essencials poden ajudar-te a augmentar el teu benestar.

Entrar dins la tribu d’ Essències amb Flow  et permet:

La meva mentoria

Seguiment durant els primers 20 dies quan agafes el teu Kit d'inici amb trucs i consells per treure'n el màxim profit.

Farem tribu

A través de grups de whatsap, telegram i facebook, trobaràs un grup de persones que com tu aprenen i t'ensenyen cada dia des de la seva experiència com trobar remeis i solucions a través dels olis essencials. No et sentiràs sol/a.

Formació

Tindràs accés a formació, tallers i reunions periòdiques que et permetran resoldre els teus dubtes i continuar creixent.

Com pots iniciar-te tu?

Doncs per mi la millor manera que tens de començar en el món dels olis essencials és a través d’un Kit d’inici. Com el seu nom indica és un Kit ple d’eines per començar a crear hàbits i rutines de benestar en el teu dia a dia.

✨ Què hi trobaràs:

  • 11 pots d’olis essencials (de nivell terapèutic)
  • 1 difusor ultrasònic de màxima qualitat
  • Un sobre de ningxia red, una beguda amb un munt de propietats per  mantenir el nostre benestar en plena forma.
  • Una botella d’oli vegetal per fer les mescles
  • Potets i un roll on per fer les teves primeres mescles.

✨ Quines opcions tens?

Et deixo aquí alguns exemples dels kits que pots trobar, però estaré encantada de que contactis amb mi per explicar-te les demés opcions.