Sessions individuals de coaching

L’objectiu d’aquestes sessions són les d’ajudar-te a fluir, acompanyar-te a identificar aquelles creences que t’estan limitant i no et permeten liderar el teu projecte de vida.

Saber-ne més

Assessories personalitzades d’ordre

Sessions individuals on t’ajudaré a trobar el teu propi sistema d’ordre i/o organització. Ja sigui ordenant el teu espai físic (casa, oficina, etc) o el teu espai vital (gestionant la teva agenda, les teves prioritat i ordenant el teu temps).
L’objectiu d’aquestes sessions és el de transformar el caos en pau.

Saber-ne més

Tallers presencials / online

Els taller són una manera fàcil i divertida de conèixe’ns i aprofundir en temes específics per descobrir el món de l’ordre, la organització i la planificació, i com aquestes et poden ajudar a créixer i fluir.

Els imparteixo en modalitat presencial o via online.

Saber-ne més

Sessions de coaching

El coaching és un procés d’acompanyament, un espai de reflexió on a través de les preguntes t’acompanyo a identificar el lloc on vols arribar (objectiu) i a detectar quines són aquelles creences que t’ho estan impedint.

T’ajudaré a posar-te unes noves ulleres per posar en dubte aquelles “veritats” que amb el pas del temps han esdevingut la teva realitat i sense que te n’adonis, et limiten.

En definitiva, el coaching podríem dir que és l’eina que et permet anar des d’on ets ara fins a on desitges arribar.
El coach no fa diagnòstics, no dóna consells ni comparteix la seva experiència sinó que estableix un procés d’acompanyament per facilitar l’aprenentatge. És una “bufador de brases” ja que el que fa és activar el foc que tu ja tens dins, per crear consciència, accionar-te i que passis a l’acció.


Assessories personalitzades d'ordre

En aquestes sessions ens centrarem en revisar el teu punt de partida, com estàs ordenant i organitzant, ja siguin els teus espais, el teu temps o la teva vida.

A partir d’aquí podràs identificar quina seria la teva situació ideal, on vols arribar per tal de transformar el teu caos en pau.

T’explicaré diferents trucs i eines per aprendre a ordenar i/o organitzar-te millor i valorarem quines s’adapten a la teva situació per ajudar-te a fluir.

Què aconseguiràs amb aquestes sessions?

  • Prendre consciència d’on estàs.
  • Detectaràs allò important, allò que et fa feliç i et fa fluir.
  • Aconseguiràs que cada objecte, cada tasca i cada persona tingui el seu propi espai.

Quan poses ordre al teu espai, el teu temps i a la teva vida, aprens a fluir.