Qu猫 s贸n?

S贸n les petites (o grans) accions que pots fer en el teu dia a dia i que t’ajuden a carregar energia i recuperar el teu flow.

Poden ser coses senzilles com mirar per la finestra, respirar de forma conscient, assaborir un caf猫…. coses que fas cada dia i que moltes vegades no els hi dones import脿ncia; o poden ser coses m茅s especials a fer de tant en tant com una sortida de cap de setmana, un massatge, un sopar especial…

Com pots tenir la teva llista de C脿psules Flow?

 1. Anota com a m铆nim 100 accions que poden ajudar-te a fluir, augmentant la teva energia. Pensa en coses que fas en el teu dia a dia, que et permeten un minut de descans, que t'agraden, que t'ajuden a reconnectar. 脡s important que tinguis una llista per escrit.
 2. Revisa que cada dia, com a m铆nim, hagis fet 5 de les c脿psules anotades.
 3. Sigues molt espec铆fica al crear la teva llista, quants m茅s detalls tingui cada c脿psula m茅s potent ser脿. ex: fer un caf猫 no 茅s espec铆fic. Fer un caf猫 a mig mat铆, a l'oficina amb la meva companya de departament a l'office de l'oficina s铆.
 4. Cuida que hi hagi la major varietat de tasques, sola o acompanyada i en聽 diferents 脿mbits de la teva vida.
 5. Revisa habitualment la llista, amplia-la i modifica-la.
 6. Comparteix la llista amb aquelles persones que s贸n importants per tu. Busca't els teus aliats de flow.

Quin tipus de c脿psules hi ha?

Rutines: pots transformar aquelles rutines del teu dia a dia que normalment et passen desapercebudes i fas de forma autom脿tica, en un moment d'atenci贸 plena, fent que es transformin en p铆ldores d'energia. Observa com et sents mentre les fas, quines sensacions, qu猫 et produeixen, com pots positivar-les? P.ex: la dutxa, quan et poses crema al cos, la pausa de la feina per anar al wc....respira-les i fixa't qu猫 t'aporten aquests moments.

Els teus moments: s贸n aquelles accions que ja fas en el teu dia a dia i que saps que s贸n moments teus, que t'empoderen i et donen pau. p.es: el cam铆 sola cap a la feina, la m煤sica que t'agrada mentre vas en cotxe, el ept贸 de bona nit en els teus fills...Potencia aquests moments, d贸na'ls la import脿ncia que es mereixen i viu-los al m脿xim.

Els extres: s贸n aquelles coses que possiblement no pots fer en el teu dia a dia, ja sigui per q眉esti贸 de temps, cost o recursos, per貌 saps que s贸n un "xute d'energia". Parlo de sortides de cap de setmana, excursions a la natura, una estona vora al mar, un dia en fam铆lia al parc d'atraccions, un massatge, una escapada amb amigues.... Reserva't espais per poder disfrutar-los i regala't moments extres.

Per a qu猫 serveixen les c脿psules Flow?

Et permeten prendre consci猫ncia de les coses que fas en el teu dia a dia de forma autom脿tica i que pots convertir en v脿lvules d'escapament.

Et permeten regalar-te moment per a tu.

Et reconnecten amb aquelles coses que t'agraden.

Et permeten convertir tasques mon貌tones o rutines autom脿tiques amb p铆ldores d'energia.

Quan prens consci猫ncia de que aquella acci贸 茅s una de les teves c脿psules, l’acci贸 en s铆 multiplica els efectes beneficiosos que aquella acci贸 t茅 en tu, aix铆 que nom茅s el simple fet de prendre consci猫ncia, multiplica exponencialment el que n’obtens i fa que mentre la realitzis estiguis m茅s present.

Cuando tomas conciencia de que esa acci贸n es una de tus c谩psulas, la acci贸n en s铆 multiplica los efectos beneficiosos que esa acci贸n tiene en ti, as铆 que s贸lo el simple hecho de tomar conciencia, multiplica exponencialmente lo que obtienes y hace que mientras la realices est茅s m谩s presente.

Et compateixo algunes de la meves c脿psules...

 1. Menjar un trosset de xocolata negra despr茅s del caf猫.
 2. Les estones de ioga el dilluns i dimecres vespre.
 3. La meva estona de meditaci贸 al llevar-me a les 6am.
 4. La llista de m煤sica per posar-me al cotxe de cam铆 a la feina.
 5. Aixecar-me de tant en tant de la cadira de la feina per anar fins la finestra a mirar m茅s enll脿.
 6. El pet贸 de bona nit als meus fills.
 7. Posar-me crema als peus abans d'anar a dormir.
 8. Els 20 minuts de lectura abans d'aclucar els ulls.

I recorda trobar-ne com a m铆nim 100 i anar actualitzant la teva llista!