Sempre he estat una persona organitzada, però mai m’hagués imaginat que podia compartir i ajudar a altres posant ordre. De fet si miro enrere els meus apunts eren els que passaven de mà en mà a l’institut i la universitat, qui sabia on estava guardat tot a casa i qui s’ha ocupat de fer doodles amb dates per a les nostres quedades d’amigues (aquells temps en els que ens podíem ajuntar més de 6 persones per abraçar-nos, asseure’ns en una taula i riure durant hores … quins temps aquells!).

Què m’ha inspirat?

Quan a les meves xarxes personals compartia posts relacionats amb l’ordre, el creixement personal o l’organització, els feedbacks que rebia eren molt poderosos. Percebia que amb aquests posts podia ajudar, compartir i fer comunitat i això em va entusiasmar. No volia obrir el meu perfil personal, així que vaig decidir obrir un nou, i així va arribar Let it Flow.

I…per què ara?

Ha estat aquest 2020 que m’ha sacsejat per dins (i per fora, com a tots) que m’ha donat la possibilitat de parar, baixar el ritme i observar. I escoltar, sobretot escoltar. Dedicar temps a formar-me, a preguntar què és el que vull i sobretot què és el que em fa feliç.

Què hi trobaràs?

En aquest Blog trobaràs reflexions, trucs, tips per tenir una vida ordenada i equilibrada. Però sobretot compartiré coses que m’han funcionat perquè la meva vida flueixi, vibri amb allò que em motiva i es dirigeixi a fer allò que em fa feliç.

Així que t’animo a seguir-me, a que comparteixis també allò que et fa vibrar, els teus trucs i que em facis arribar aquelles inquietuds que t’agradaria que tractéssim. Què és sinó la vida un camí per compartir?