Avui t'explico la meva història:

Darrera de qualsevol projecte hi ha una història, una essència que impregna de valors, d’experiència i de coneixement qualsevol manera de fer. I al darrera de Letitflow, hi ha la meva.

Per això avui vinc a explicar-te un xic més de la meva història, perquè puguis conèixer-me més i això ens ajudi a connectar i qui sap si fins i tot, et pot ajudar o inspirar.

Jo vaig ser mare per primer cop ja fa més de 12 anys. El naixement del meu primer fill va ser….com t’ho diria?….intens. Va néixer 3 mesos abans del previst i el van acompanyar un seguit d’intervencions, hospitalitzacions i complicacions que ara no vénen el cas. Això va fer que visqués aquella experiència amb intensitat, dolor i a la vegada molt d’amor. Allò em va fer créixer i també et diré que em va descolocar totalment de la vida. De cop i volta, aquell equilibri del que tant et parlo sempre, se’m va trasbalsar. Vaig començar a viure amb un sentiment de no ser allà on tocava tot el dia. Era a la feina i pensava que potser a casa se’m necessitava; era a casa i enyorava la meva tasca professional que tant m’aportava….com et deus imaginar, aquí es va activar un sentiment constant de culpa que m’ha acompanyat durant uns quants anys.

El meu interès pel creixement personal, l’autoconeixement, la psicologia, el coaching, la PNL, va fer que anés posant en el meu camí diferents formacions, contactes, coneixences que em van descobrir, que SÍ era possible viure una vida autèntica i sobretot una vida on deixes anar culpes per trobar la pau interior que et permet viure amb molt de FLOW.

Potser les més terrenals això de la pau interior us haurà sonat a manduca, però el concepte de pau mental em sembla un concepte molt més proper, lleuger i planer que el de FELICITAT. Perquè què és exactament la felicitat? Per mi està clar, tenir PAU, molta PAU.

Així doncs, ha estat en aquest camí d’autoconeixement quan he pogut prendre temps i espai per pensar en quins eren els VALORS que m’ajudarien a guiar la meva vida. Quines eren aquelles PRIORITATS que volia cuidar per sentir que estava en equilibri. Quines eren aquelles FORTALESES que m’ajudarien a tirar endavant i quines eren aquelles DEBILITATS que m’ajudarien desde la vulnerabilitat a créixer.

Va ser en aquest camí de transformació i autoconeixement quan se’m va desmuntar el meu puzzle de vida i una a una vaig haver de tornar a muntar les peces. I com en qualsevol procés d’ordre, les vaig posar totes damunt la taula per veure-les, sentir-les, mirar-les, per decidir què feia amb cada una d’elles per tornar a muntar el meu puzzle, decidint quines peces em quedava, quines descartava i quines recolocava.

I per què t'explico tot això a tu ara?

Doncs perquè estic segura que tu també has passat per moments on:

No t’ha donat la vida ni has atrapat tot el que volies.

Casa teva, el teu entorn, les teves coses s’han transformat en caos i has acumulat coses sense parar.

Has sentit que la teva vida es partia en 2 o en 3 i descuidaves àmbits importants (digues-li parella, amics, feina, diners...).

T’has sentit sobrepassada o saturada amb la sensació de no fer el que toca o el que hauries de....

I et vinc a dir, que la solució a tots aquests problemes està a les teves mans i és la teva responsabilitat solucionar-la. Així que cada cop que et passi, para, respira i connecta amb allò que verdaderament et porta pau, la teva pau, el teu flow. I pregunta’t:

Què podria fer per acostar-me a aquesta visió de vida que vull?

Què haig de deixar anar que em pesa?

Quines peces del teu puzzle se't desmonten i intentes recol.locar amb calçador?

I fes-me cas, no t’enganyis, no t’expliquis històries ni excuses, de vida només en tens una i cal que la visquis amb TOT EL TEU FLOW.

I si tot i així et bloqueges, no dubtis en escriure’m perquè et pugui acompanyar en aquest camí a la vida que vols viure, en muntar de nou el teu puzzle i acompanyar-te a revisar totes les peces que en formen part. Et deixo aquí l’enllaç.

Estaré encantada si vols compartir-me la teva història i el teu FLOW.